De hoofdstad Bangkok van Thailand staat bovenaan bij Agoda’s top 10 beste zomervakanties

THAILAND:- Bangkok heeft al veel lijstjes gepresenteerd, in de laatste prestatie is de hoofdstad van Bangkok uitgeroepen tot de beste zomerbestemming tijdens een recent onderzoek uitgevoerd door het online reisbureau Agoda.

De kustplaats Pattaya in de provincie Chonburi behaalde de achtste plaats in de lijst van top 10 zomerbestemmingen.  De andere steden op de lijst zijn Jeju Island, Kuala Lumpur, Tokyo, Seoul, Singapore, Bali, Manilla en Penang, in deze volgorde.

Agoda zei dat Bangkok bovenaan de lijst staat dankzij de versoepeling van de reisbeperkingen en de heropening van uitgaansgelegenheden en toeristische attracties.

De hoofdstad is ook gekozen als de topbestemming in Azië-Pacific door reizigers uit de VS en het Verenigd Koninkrijk, gevolgd door Manilla en Tokio.

Mr. Omri Morgenshtern, CEO van Agoda, zei dat de reisindustrie dit jaar geleidelijk aan het herstellen is, aangezien veel beperkingen zijn versoepeld.

 “Dit bewijst dat mensen na de afgelopen twee jaar ernaar uitkijken om weer te reizen”, zei hij, eraan toevoegend dat toeristen deze zomer waarschijnlijk zullen terugkeren naar eerder bezochte bestemmingen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Div. Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!