Politie Pattaya neemt in Soi Buakhao “Holy Cranes” in beslag als zijnde verslavende gokmachines

PATTAYA:- Zo nu en dan ziet u het wel eens dat buitenlanders en Thaise mensen zich vermaken met het proberen om kleine knuffelbeesten uit de zgn. “Holy Cranes” te vissen, totdat enige dagen geleden de politie in Pattaya het gezag liet gelden en deze illegale activiteiten direct de kop indrukte.

De Thaise mensen mogen loten kopen in de Thaise Staatsloterij, maar een paar baht in een speelautomaat gooien om een ​​knuffeldieren te winnen, wordt in Thailand gezien als zwaar illegaal gokken.

De regels zijn misschien niet logisch, maar de politie van Pattaya zei dat ze ze toch moesten handhaven toen ze afgelopen weekend drie van deze “hijskraan-machines” in op de Tree Town Market in Soi Buakhao beslag namen.

Zowel Thais als buitenlanders probeerden hun geluk met de machines buiten de toiletten.  Gebruikers moeten een kraanhandel besturen en het speelgoed met de metalen klauw oppakken en het vervolgens in de uitgangskoker laten vallen.

Een Cambodjaanse man genaamd Kwang had de leiding over de machines en is aangehouden op beschuldiging van het bedienen van gokmachines. Ondertussen gingen straatventers ongehinderd verder met het verkopen van staatsloten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya Mail
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya Mail

Eén gedachte over “Politie Pattaya neemt in Soi Buakhao “Holy Cranes” in beslag als zijnde verslavende gokmachines”

  1. Zeker hetzelfde team dat bij een falang bridgeclub een inval deed wegens illegaal gokken.
    Die kasten zullen ze zeer zeker vernietigen / doorverkopen (doorhalen wat niet van toepassing is)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!