Volgens een Amerikaanse wetenschappelijk onderzoek zorgt het veelvuldig “vapen” ervoor dat u géén “stijve” meer kan krijgen

BANGKOK:- khun Patanavanich,  van de afdeling Gemeenschapsgeneeskunde  van het Ramathibodi ziekenhuis maakte bekend dat volgens één landelijke Amerikaanse studie, het gebruik van e-sigaretten kan het risico op erectiestoornissen meer kan dan verdubbelen.

Volgens landelijke studie van het Population Assessment of Tobacco and Health, was de studie uitgevoerd onder 13.711 mannen in de Verenigde Staten tussen 2016-2018, degenen die e-sigaretten gebruiken, hebben 2,5 keer meer kans op erectiestoornissen dan niet-rokers.

khun Patanavanich zei dat uit de studie bleek dat nicotine en andere chemicaliën die in vloeistoffen van e-sigaretten worden aangetroffen, een negatief effect hebben op het mannelijke geslachtshormoon, testosteron.

De Thaise voorzitter van de Stichting Actie van Roken en Gezondheid, Dr. Prakit Vathesatogkit, zei dat uit onderzoek in Australië is gebleken dat mensen die één pakje sigaretten per dag roken een 40% hoger risico lopen op erectiestoornissen.

Dr. Prakit zei dat het stoppen van valpen de beste behandeling is.

Daarnaast kunnen volgens de Thaise wetgeving importeurs van e-sigaretten tot tien jaar gevangenisstraf krijgen terwijl de verkoop van vloeistoffen voor e-sigaretten, de verkopers tot vijf jaar gevangenisstraf of een boete van niet meer dan 500.000 baht opleveren.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya Mail
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Pattaya Mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!