Politie Pattaya doet een invallen in verschillende entertainment locaties maar vindt geen ongeregeldheden 

PATTAYA:- De politie van  Pattaya deze week een aantal uitgaansgelegenheden in de stad, maar trof geen illegale activiteiten aan.

De invallen vonden in en om Pattaya plaats, dit naar aanleiding van een bevel van de hoofdcommissaris van Pattaya,  Kolonel Navin Teerawit. De operaties was bedoeld om alle vormen van criminaliteit te voorkomen en te onderdrukken, en om de veiligheid van toeristen en inwoners van Pattaya te garanderen.

Als onderdeel van de inspecties werden agenten in teams verdeeld om diverse vestigingen te bezoeken. In een bepaalde nachtclub genaamd ‘Yes Pattaya’ troffen ze rond 2 uur in de morgen een groot aantal klanten aan, die aan het feesten waren.

Agenten gaven de locatie opdracht alle activiteiten stop te zetten, de muziek uit te zetten en de lichten aan te doen. Vervolgens gingen ze verder met het controleren van de identiteitsbewijzen en voerden ze drugsurinetests uit bij alle klanten en personeel, maar niemand bleek minderjarig te zijn of illegale stoffen in hun systeem te hebben. Agenten doorzochten ook de voertuigen van klanten die buiten geparkeerd stonden, maar er werden geen illegale voorwerpen ontdekt.

De inspectie ging door op andere nachtlocaties en maar ook daar werd geen bewijs van wangedrag gevonden. Alle etablissementen kregen echter het bevel om ’s nachts te sluiten, omdat de wettelijke sluitingstijden al overschreden waren.

De politie van  Pattaya heeft beloofd de invallen voort te zetten, hoewel het erop lijkt dat ze zich tot nu toe niet hebben gericht op discotheken of clubs die door buitenlandse toeristen worden bezocht.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!