Buffel neemt in Oost-Thailand een Thaise man op de hoorns, de man heeft het maar net overleefd 

CHONBURI:- Een man liep in het Tambon Huai Kapi ernstige verwondingen op nadat hij een van zijn eigen buffels werd aangevallen en doorboord. Reddingswerkers vonden de man verzwakt op de grond liggend, zwak ademend en met meerdere wonden toegebracht door één of twee buffels.

Het slachtoffer, naar schatting ongeveer 50 jaar oud, had geen identiteitspapieren bij zich. Het reddingsteam verleende onmiddellijk eerste hulp voordat hij voor verdere medische behandeling naar het Chonburi-ziekenhuis werd vervoerd.

Khun Moo, een buurvrouw die het slachtoffer kende, vertelde dat hij de buffels doorgaans alleen verzorgde. Op de avond van de aanval was de man uit routine naar hen toe gegaan om ze te controleren. 

Gezien zijn regelmatige praktijk van het hoeden en controleren van de buffels gedurende de dag en nacht, wordt aangenomen dat de aanval in de avonduren plaatsvond.

Khun Moo vermoedt dat de man daar de hele nacht gewond heeft gelegen, onopgemerkt door iemand hem ’s ochtends ontdekte.  In de buurt van de plaats van het ongeval werden twee buffels met scherpe hoorns gevonden, vermoedelijk degenen die bij de aanval betrokken waren.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!