Politie Pattaya arresteert een kathoey wegens vermeende mishandeling van buitenlandse toeristen

PATTAYA:- De politie van Pattaya arresteerde een kathoey die een glazen fles naar een buitenlandse toerist in Soi Buakhao gooide. Volgens het politierapport gooide een verdachte, alleen geïdentificeerd als Khun Saksit, een 16-jarige transgender persoon, die in de nacht een glazen fles naar een buitenlandse bezoeker gooide. De toerist genoot van zijn drankje in een bar in Soi Buakhao.

Als gevolg hiervan liep het slachtoffer een gebroken lip op en raakten andere cafébezoekers in paniek door het tumult. Volgens het politierapport had het incident een negatieve invloed op het gezinsvriendelijke toerisme-imago van de stad Pattaya.

Als reactie op het incident gingen de agenten proactief te werk en inspecteerden lokale camerabeelden om de ontsnappingsroute van de verdachte te vinden. De politie heeft de verdachte later met succes opgespoord en in een gezamenlijke woning in Soi Buakhao gearresteerd.

Volgens de politie bekende de verdachte tegenover de politieagenten dat zij de misdaden hadden gepleegd omdat zij woedend waren nadat zij naar verluidt tegen betaling met het buitenlandse slachtoffer hadden geslapen en niet betaald kregen zoals zij hadden afgesproken.

Aanvankelijk begeleidden de toeristenagenten van Pattaya de verdachte naar het politiebureau van Pattaya City voor verdere juridische behandeling.

De politie heeft de naam van het slachtoffer niet vrijgegeven en geen reactie gegeven op de beschuldigingen dat hij met de verdachte naar bed was geweest. 

Ook was het onduidelijk of er na de verklaringen van de verdachte een aanklacht wegens prostitutie zou worden ingediend. Prostitutie is illegaal in Thailand en de politie beweert vaak dat dit fenomeen niet in Pattaya bestaat.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!