Politie pakt drie cannabissmokkelaars bij een winkelcentrum in Bangkok op

~TEGEN DE LAMP LOPEN~
(Betrapt worden)

BANGKOK:-Drie drugssmokkelaars reden gisteren de parkeerplaats van een winkelcentrum in Bangkok op, om in een val te trappen die was opgezet door de Crime Suppression Division.

De politie, die op de loer lag op de parkeerplaats van het warenhuis in de wijk Chatuchak, sloeg toe toen een pick-up truck en een  auto arriveerden met drie mannen erin.  Agenten doorzochten vervolgens de vrachtwagen en vonden 300 kilo marihuana.  De politie nam de drugs en voertuigen in beslag en arresteerde Pattana Wannakij (36), Somkiat Inkong (44) en een 17-jarige verdachte.  Alle drie werden beschuldigd van het smokkelen van cannabis.

De verdachten bekenden dat ze door “khun  B” waren ingehuurd om voor 90.000 baht cannabis uit Nakhon Phanom aan de grens met Laos te leveren aan een klant in Bangkok, voegde de politie eraan toe.  De drie mannen werden beschuldigd van het in bezit hebben van verdovende middelen van categorie 5 (cannabis) te koop.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!