Politie in Kanchanaburi pakt een 18-jarige meesteres op, die haar slaafje van 16 jaar onder de duim had

KANCHANABURI:- Thailand’s anti-mensenhandel organisatie, het ATPD, had een tip ontvangen over een aantal jonge meiden die als sex’s object in de omgeving van Tha Muang in de westelijk gelegen provincie Kanchanaburi werden aangeboden, zo las uw nieuwsbeer in de Daily News.

Het ATPD regelde een feestje voor 1200 Baht plus de huur van de kamer, al snel kwam daar een motorfiets aangetikt met daarop de meesteres en haar slaafje. De meesteres werd bij binnenkomst in de kamer direct in de boeien geslagen en het 16-jarige slaafje werd onder de juiste zorg gesteld.

Het 16-jarige meisje vertelde ruim een jaar bij de oudere vrouw gewerkt te hebben, zij bewaarde altijd het geld voor het jonge meisje omdat het anders aan de drugsverslaving van haar vriend op zou gaan en aan haar eigen verslaving. Als zij geld nodig had, moest ze dat aanvragen.

De sociale dienst merkte op, dat het 16-jarige meisje als een virtuele slaaf had geleefd en geen andere keus had dan te doen wat haar meesteres haar beval.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Daily News 
Content: Olleke Bolleke in West- Thailand 
Bron: Daily News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!