Koninklijke Thaise politie maakt prioriteiten duidelijk voor veilige vakanties, géén prostitutie dit jaar met Songkran

BANGKOK:- Eerder deze week kwamen véél hooggeplaatste politieagenten van de Koninklijke Thaise politie bijeen voor de vraag:  “wat te doen met Songkran”.

Ze gebruikten de nieuwste software in de vorm van zgn. Clubhouse (gesloten videoconferentie) met aan het hoofd, generaal Roy Ingkhaphairoj, zo meldde Siam Rath.

Het hooggeplaatste gezelschap kwam gezamenlijk tot een ​​wijdverbreid plan om ervoor te zorgen dat Songkran dit jaar veilig zou zijn.

Dit omvatte een reeks voorschriften die moesten worden gevolgd bij controleposten en andere procedurele zaken.

Een item van deze 8 puntentelling checklist was dat de politie doortastend moet optreden tegen de prostitutie en bordelen als ze zouden merken dat daar de wet overtreden wordt.

Generaal Ingkhaphairoj beloofde harde acties tegen de lokale politie als die zo dwaas zijn om een ​​oogje dicht te knijpen voor wat er in hun rechtsgebied gebeurt.

Ongeveer 50% van de gehele politiemacht zal direct worden ingezet bij Songkran-gerelateerde activiteiten.

De politiehiërarchie eiste ook dat individuele politiebureaus  met duidelijke plannen voor Songkran komen.

Dus hou de broek omhoog dit jaar!

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Siam Rath
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: Siam Rath

Eén gedachte over “Koninklijke Thaise politie maakt prioriteiten duidelijk voor veilige vakanties, géén prostitutie dit jaar met Songkran”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!