Politie gaat het aantal patrouilles in Zuid-Pattaya opschalen na klachten over drugsgebruik en lawaai

PATTAYA:- De politie van Pattaya zal het aantal patrouilles in de Soi Khopai-gemeenschap gaan opvoeren, waar klachten over geluidsoverlast en drugs tot de grootste problemen behoren. Hoofdcommissaris der politie, kolonel Kullachart Kullachai had deze week een ontmoeting met inwoners van Zuid-Pattaya. Het forum was zo georganiseerd dat omwonenden hun grieven konden uiten.

De lijst varieerde van bars na sluitingstijd tot algemene geluidsoverlast en drugsproblemen.

Commissaris Kullachart zei dat meer agenten zullen uitkijken naar geluidsbronnen, waaronder pubs buiten de officiële openingstijden.

 Wat het drugsprobleem betreft, heeft Soi Khopai al een van de meest toonaangevende drugsbestrijdingsprogramma’s van het land.

Toch, zo zei de politiechef, zullen ambtenaren van de gemeenschapsdienst drugsgebruikers de mogelijkheid bieden om zich in te schrijven voor een rehabilitatieprogramma.  Als verslaafden weigeren af te kicken, zouden ze worden gearresteerd, zo besloot kolonel Kullachai.

De hoofdcommissaris bood de gemeenschap ook geld aan voor openbare doelen, b.v.  B. voor het vernieuwen van kabels en voor één omroepinstallatie.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya Mail 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Pattaya Mail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!