Politie Chonburi arresteert drie verdachten die 14-jarige jongen zouden hebben doodgeslagen, één verdachte is nog op vrije voeten

PATTAYA:- Drie volwassen verdachten die afgelopen zaterdag een 14-jarige jongen zouden hebben doodgeslagen vanwege een beschuldiging van diefstal, zijn gearresteerd in Chonburi, terwijl één verdachte nog op vrije voeten is.

Kolonel Surakit In-am, hoofdcommissaris van het politiebureau van Huai Yai, maakte de arrestaties bekend van de drie hoofdverdachten die een 14-jarige jongen zouden hebben doodgestampt. Het lichaam van de overleden tiener werd zaterdagmiddag gevonden, nadat de verdachten de jongen beschuldigd hadden van het stelen van een gouden ketting en 3,000 baht contant (ongeveer € 80.-)van de groep.

De drie verdachten waren Patcharaphon “Peach” Khingklai (21), Natpong “Nut” Chumyen (26) en Kritsada “Paep” Ngentoum (22) die samen met een zwarte Honda Wave-motor door de provincie Chonburi reden

Kolonel Surakit zei dat hij bloedvlekken op de fiets had gevonden, een drie meter lang nylon touw en een hulpmiddel voor het nemen van drugs verborgen onder de stoel. Een andere hoofdverdachte alleen geïdentificeerd als “Youth” (23) is nog steeds op de vlucht.

Volgens politierapporten hebben de vier verdachten de jongen zaterdag vier keer fysiek mishandeld nadat ze de jongen hadden ontvoerd en hem vasthielden in een verlaten huis vanwege een beschuldiging van diefstal. Nadat de jongen was overleden, vervoerden ze zijn lichaam op een motorfiets met zijn handen vastgebonden en lieten hem achter in de garage van zijn huis.

De drie verdachten gaven toe de jongen te hebben geslagen, maar zeiden dat het niet hun bedoeling was hem van het leven te beroven, aldus kolonel Surakit. Ze beweerden dat de jongen bekende de ketting en het geld te hebben gestolen, maar weigerde de groep te vertellen waar hij de waardevolle spullen bewaarde of wat er met hen was gebeurd, wat de verdachten frustreerde.

Aanvankelijk werden de verdachten beschuldigd van het gezamenlijk doodslaan van de jongen. De politie van Huai Yai zei dat ze de laatste verdachte zo snel mogelijk zouden arresteren.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!