Politie Bangkok vindt een grote hoeveelheid valse bankbiljetten in een kamer van een vermoorde Taiwanese man 

BANGKOK:- In een hotelkamer in de Thaise hoofdstad waar het afgelopen weekend een Taiwanese man werd vermoord zijn veel valse dollarbiljetten gevonden, samen met een geavanceerde kopieermachine.

De Taiwanese toerist werd afgelopen zaterdag onder verdachte omstandigheden dood aangetroffen in zijn accommodatie in Bangkok. Volgens de immigratiedienst was hij slechts twee dagen eerder in Thailand aangekomen.

Afgelopen zondag zijn er twee mannen, één uit Kameroen en één uit Myanmar gearresteerd nadat ze naar verluidt betrokken zijn bij de moord op een Taiwanese man in een hotel in Bangkok. 

De identiteit van een derde persoon, een Thaise vrouw die de buitenlandse mannen zou hebben ingehuurd, is nog steeds onbekend en zij is nog steeds voortvluchtig.

De politie heeft ​​het publiek gevraagd om een ​​Thaise vrouwelijke verdachte te vinden, die betrokken zou zijn bij de moord op een Taiwanese man in een hotel in Bangkok.

Gisteren slaagde de forensische politie erin twee kluisjes te openen en vond veel valse dollarbiljetten, papieren en machines die werden gebruikt voor het maken van valse bankbiljetten.

Het is vooralsnog onduidelijk wat het verband is met het gevonden nepgeld en de dood van de Taiwanese man, maar de reeds opgepakte verdachten beweren dat ze door de Thaise vrouw zijn ingehuurd nadat ze een klusje hadden geaccepteerd om de Taiwanese man te volgen en af ​​te persen. 

Ze beweerden echter dat ze niets te maken hadden met de moord op de man en zouden hem vastgebonden in de hotelkamer achtergelaten hebben.

Het onderzoek gaat door.

Olleke Bolleke in Bangkok 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!