Hier nog enkele details voor het komende vuurwerk festival in Pattaya

PATTAYA:- Zoals uw wellicht eerder gelezen heeft, staat het internationale vuurwerk festival gepland voor komend weekend van 24 tot 25 november 2023 aan de Beach Road van Pattaya.Het festival belooft een tweedaags extravaganza met grootse vuurwerkshows met licht-, kleur- en geluidstechnieken te worden.

De festiviteiten beginnen elke dag om 18:00 uur, waarbij het afschieten van het vuurwerk rond 19:00 uur gepland staat. Het evenement omvat concerten van gerenommeerde artiesten en belooft entertainment dat kan wedijveren met eerdere edities. 

Vanwege het festival is Beach Road elke dag van 15:00 uur tot middernacht in zijn geheel gesloten. Daarnaast zullen langs Pattaya Beach Road verschillende winkels en verkopers, waaronder restaurants, eetkraampjes en souvenirwinkels, worden opgezet, waar bezoekers kunnen genieten van een verscheidenheid aan heerlijke aanbiedingen en unieke snuisterijtjes. 

Net als in voorgaande jaren zal het belangrijkste vuurwerk plaatsvinden voor het Hilton Pattaya hotel en zal de Beach Road afgesloten zijn van Dusit Thani Pattaya naar Zuid-Pattaya, waardoor het gebied voor de vuurwerkshows wordt gemarkeerd. Zowel vanaf de kust als vanaf drijvende platforms in de zee wordt vuurwerk afgeschoten, waardoor een betoverend spektakel ontstaat.

Bent u met de auto, hier kunt u deze gratis parkeren:

 1. Tesco Lotus Noord Pattaya
 2. Tesco Lotus Thepprasit
 3. Centraal Pattaya
 4. Mike Shopping Mall
 5. Terminal 21 Pattaya
 6. Royal Garden Plaza
 7. Centrale jachthaven
 8. Wat Chaimongkol
 9. Big C Extra Pattaya Klang
 10. Big C Pattaya Tai
 11. Muang Pattaya 8 school
 12. Centraal Festival Pattaya Beach
 13. Bali Hai Pier Parkeergebouw
 14. Bali Hai Pier-plein

Olleke Bolleke in Pattaya 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!