Politie Bangkok arresteert vrouw met grote hoeveelheden vals geld, die door een warenhuis aan Silom Road slenterde

~DAAR DOET DE LOMMERD GEEN GELD OP~
(Dat is waardeloos)

BANGKOK:- De politie heeft in Bangkok een Thaise vrouw gearresteerd dit meteen tas vol met valse Singaporese en Amerikaanse valuta ter waarde van bijna 20 miljoen baht in een warenhuis aan Silom Road slenterde. De 41-jarige Thaise werd gearresteerd toen ze een grote hoeveelheid Singaporese dollars aan een eigenaar van een wisselkantoor probeerde te verkopen 

De bankbiljetten ter waarde van meer dan 17 miljoen baht zaten in een grote papieren tas. Ze leidde de politie naar haar auto die voor de winkel geparkeerd stond.  Daar nam de politie een flink aantal valse Amerikaanse dollars ter waarde van ongeveer 296.000 baht in beslag. 

De politie van Bangkok  liet Amerikaanse experts op het gebied van financiële en geldmisdrijven bevestigen dat zowel nagemaakte Singapore- als de Amerikaanse dollars ging.

De politie denkt dat de vrouw tot een bende illegale geldhandelaars behoort.  

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!