Politie arresteerde een inbreker in Bangkok en speurt nu naar de buit van 10 miljoen baht

BANGKOK:- Daar is een Thaise man gearresteerd die tijdens de afgelopen Songkran vakantie in een woning in Bangkok ingebroken had en er vandoor is gegaan met meer dan 10 miljoen baht in contanten en goud.

De politie maakte bekend dat de man, die vrijdag was opgepakt, de inbraak inmiddels heeft bekend. De politie probeert nu te achterhalen waar het gestolen geld en goud ligt, zodat het kan worden teruggegeven aan de eigenaren, aldus de politie.

De politie geeft géén verdere details over de arrestatie of de naam van de verdachte vrijgegeven.

Khun Juthasit Mekwongtrakan, bankmedewerker van beroep, meldde onlangs dat er in zijn huis in de wijk Huai Khwang in Bangkok was ingebroken terwijl hij en zijn gezin op vakantie waren tijdens het Songkran in april op vakantie was.

Bij thuiskomst ontdekte hij dat de kluis in zijn slaapkamer was opengebroken en dat activa ter waarde van meer dan 10 miljoen baht waren gestolen.  De activa omvatten contanten in Thaise en buitenlandse valuta, evenals goudstaven en gouden sierraden..

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!