Poedelnaakte man houdt huis in een winkel in Ratchaburi en veroorzaakt een chaos

RATCHABURI:- Het bizarre gedrag van een jonge man veroorzaakte net voor het weekend chaos in een buurtwinkel in Ratchaburi. De man kleedde zich uit en brak de winkel binnen, waardoor de klanten en het personeel binnen bang werden gemaakt.  Hij begon voorwerpen te vernielen en vreemde geluiden te maken, terwijl hij woorden in het Arabisch mompelde.

Het incident begon toen de naakte man rond 23.00 uur het glas van de winkeldeur begon in te slaan.  Nadat hij door het winkelpersoneel was uitgegooid, keerde hij minuten later terug, ging de winkel binnen en gooide de producten op de planken op de grond, wat chaos veroorzaakte in de winkel.  Het personeel moest de politie bellen om de situatie aan te pakken.

Het politiebureau van Muang Ratchaburi ontving een melding van een man die eruitzag alsof hij onder invloed was van drugs, die had ingebroken in een buurtwinkel in het Don Tako-subdistrict.  Bij aankomst troffen de agenten een naakte man aan die de bloemenwinkel aan de overkant was binnengekomen.

Toen de krankzinnige naakte man de politie zag, begon hij de bezittingen in de winkel te vernielen en probeerde hij weg te rennen.  De agenten probeerden hem aan te houden, maar hij glipte weg, waarna de verslaggevers en politieagenten hem alsnog gevangen namen en zijn handen achter zijn rug boeiden.

De naakte man werd uiteindelijk ter plekke geboeid en er werd versterking gebeld.  Terwijl hij wachtte op het personeel van de Prachanukul Ratchaburi Foundation, leek de dader te hallucineren, scheel te kijken en Arabisch te spreken.

Het personeel van de stichting arriveerde eindelijk en hielp de naakte man in de auto naar het politiebureau te drijven.  De man werd op drugs getest en er werd contact opgenomen met familieleden, maar de testresultaten zijn nog niet vrijgegeven.

De Facebook-pagina Police TV van UCI Media meldde dat de man eerder was gezien voor overlast in andere winkels aan de overkant van de straat.

Thailand wordt de laatste maanden geteisterd door naakte mensen die zich vreemd gedragen.  In Samui liep een Russische man met een erectie naakt rond, terwijl een naakte Britse man zei dat hij iedereen naar god wilde brengen.  In Phetchabun was een Thaise toerist te zien in een virale video die naakt op een motorfiets op de openbare weg reed.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 
Bron: siameagle.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!