Één enkele  Russische roulettekogel doodt twee mannen in Centraal-Thailand 

AYUTTHAYA:- Een enkele onverantwoordelijke kogel maakte gisterochtend in de vroege uurtjes een einde aan het leven van twee mannen die dit spelletje in Centraal-Thailand speelden.Tijdens het spelletje Russische roulette richtte een 30-jarige man een .38 kaliber pistool op zijn hoofd en verloor het spel.

De kogel ging echter dwars door zijn hoofd en raakte zijn 23-jarige vriend die naast hem zat.  Beide mannen werden door het hoofd geschoten en stierven ter plekke.

De man die de trekker overhaalde, had een geschiedenis met geweerschoten, omdat hij invalide was geworden na een eerder vuurwapenincident. Hij kwam uit de provincie Ang Thong en was door een vriend van de tweede dode man uitgenodigd om naar Autthaya te komen om feest te vieren, voordat dat feest dodelijk werd.

Het incident vond plaats om 3.30 uur toen het politiebureau van Bang Pa-In werd gecontacteerd over twee mensen die op Rojana Road op weg naar Ayutthaya waren doodgeschoten.

De politie kwam ter plaatse met een team van agenten en reddingswerkers. Bij aankomst trof de politie de twee mannen liggend aan, de een op een tafel en de ander op het voetpad.  De eerste man hield het pistool nog steeds vast nadat hij het in zijn eigen hoofd had geschoten.  Zijn vriend lag op de grond, nog steeds in zijn studentenuniform.

De politie vond vier kogels op de grond en een fles drank en frisdrankmixer op tafel.  Ze doen onderzoek naar de doodsoorzaak en hebben de plek waar de twee mannen stierven afgezet.  Het forensisch team heeft bewijsmateriaal verzameld en zal de vriendengroep later uitgebreid ondervragen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 
Bron: Thaise media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!