Poedelnaakte Duitse man jaagt de strandgangers van Pattaya de stuipen op het lijf

PATTAYA:- Gisteren is er in deze badplaats, rond zonsondergang naakt gearresteerd omdat hij naakt ronddoolde op het strand van Pattaya.

De politie werd om 18:30 uur gewaarschuwd dat een buitenlandse man die zonder kleren of zwemkleding over het strand van Pattaya zwalkte. De naakte de man zou andere strandgangers hebben doen schrikken en sommige hebben verrast.

Toen de politie arriveerde en hem probeerde hem sommeerde om  kleren aan te trekken, weigerde de man en liep hij de zee in. Na 15 minuten praten kwam de man uiteindelijk uit het water, maar hij weigerde nog steeds iets aan te trekken en probeerde zelfs weg te rennen. 

Toen de politie eenmaal besefte dat hun overredingskracht niet werkte, drukte ze hem tegen de grond, waarna ze hem naar een politiebureau brachten, alvorens hem dwongen een broek aan te trekken.

De naam van de man is door de politie achtergehouden. De autoriteiten voeren juridische stappen tegen hem op het moment van ter perse gaan en de man is beschreven als niet meewerkend door de politie, en naar verluidt bewerend dat het zijn recht is om naakt te zijn.

Olleke Bolleke in Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!