Pistolen die op Phuket gebruikt werden om een Indiase gangster om te brengen, eigendom van gepensioneerde politieagent en één soldaat

PHUKET:- De politie van Phuket maakte vanmiddag bekend dat de wapens waarmee vorige week in Phuket op een Indiase man met de Canadese nationaliteit werd doodgeschoten, eigendom waren van een gepensioneerde politieagent en een soldaat.

De wapens werden 20 meter van het strand en 150 meter van de plaats delict gevonden, zo meldde Olleke Bolleke gisteren. Er wordt momenteel onderzocht of de politieman en soldaat iets met de aanslag te maken kunnen hebben.

De moord op Jimi Singh Sandhu in Rawai werd vorige week vrijdag uitgevoerd door twee mannen die inmiddels Thailand zijn ontvluchten naar verluidt weer in Canada zouden zijn

In de laatste ontwikkelingen is gebleken dat de twee moordenaars vanaf Phuket International Airport naar Bangkok vlogen waar ze twee dagen na de schietpartij afzonderlijk aankwamen.

Daarna stapten ze via Europa op aparte vluchten naar Canada, zo werd eerder gemeld.

Één van de mannen werd op camerabeelden gezien terwijl hij rustig door de luchthaven van Phuket slenterde, gekleed in een blauwe jas, donkere korte broek, witte sneakers en sokken, gezichtsmasker en een grote zwarte schoudertas bij zich. Volgens de redactie van Thairath zag de man eruit als een sportief type.

De politie van Chalong is druk bezig met het verzamelen van bewijsmateriaal voor het uitvaardigen van bevelschriften die de komende twee dagen naar Interpol en de Canadese politie moeten worden gestuurd om te proberen de moordenaars te arresteren en terug te brengen naar Thailand.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Thairath
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 
Bron: Thairath

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!