Motorrijder krijgt in Chonburi ruzie met zijn vriendin en rijdt zich tegen een toerbus dood

CHONBURI:- Een 27-jarige bestuurder van een zware motor were ter plaatse dood verklaard nadat hij in het hoofddistrict van Chonburi tegen een bus was gebotst.

De politie van Don Hualor werd op ​​de hoogte gebracht van het ongeval dat zich op Nong Maidang Road in het subdistrict Nong Maidang voordeed.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse en troffen een beschadigde motor aan die onder een toerbus vastzat. Het lichaam van de onfortuinlijke berijder, de 27-jarige uit Loei afkomstig Khun Nattawut Sombatpoe, werd niet ver weg aangetroffen. Zijn vriendin huilde in de buurt en viel later flauw en moest medische hulp krijgen.

De 42-jarige buschauffeur, Khun  Wichean Khaosaard vertelde : “dat Khun Nattawut met hoge snelheid reed en één ander voertuig probeerde in te halen en daarna frontaal in botsing kwam met mijn bus.”

Een getuige, khun Padoongsak Toopjunda, 40 jaar,: “Khun Nattawut had ruzie met zijn vriendin net voor het ongeval, waarbij beide partijen gespannen en emotioneel waren. Toen hij wegreed, had hij waarschijnlijk te maken met de emoties van de ruzie.”

De details van waar over werd gediscussieerd, werden niet onthuld door Padoongsak of de autoriteiten.

De politie van Don Hualor bekijkt camerabeelden in de buurt en zet hun onderzoek voort voor verdere mogelijke juridische stappen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Draak 85.66
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!