Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show

~IEDERE ZONDAG VAN 12:00 TOT 16:00 UUR~

WOERDEN:- Paul en Fenno zitten er vandaag weer klaar, hoewel Fenno dit keer wat aan de late kant was. Sinds zijn grote huisvriend hem verplicht op de sofa hem de hondenbrokjes één voor één in de bek te stoppen, is dat een tijdrovend klusje geworden. Maar niettemin weten deze twee radio-hosts de luisteraars weer te vermaken met hun gezellige ongecompliceerde praat.

Ook in deze uitzending komen er weer enkele artiesten aan het woord, de eerste zanger is DENANS, de artiesten naam van de in Prinsenbeek genoten Hans van Aalst, geniet vooral bekendheid als feestzanger. Zijn hits “Sombrero”, “Oh Marian”, “Tetterlied”, “De gedachten aan jou” en “Die nacht”, kregen landelijke bekendheid. Op het podium is hij een waar feestbeest. 

Wie zijn repertoire kent weet echter, dat ook andere genres hem goed liggen. Hij schuwt een serieus nummer niet, pop en reggae evenmin.

Óók aan het telefoon komt de Nijmeegse zanger DIRK-WIM IN ‘T HOF

Wim vertelt het een en ander over zijn zangkwaliteiten waarvan menige luisteraar vindt dat deze in de buurt komt van de eveneens Nijmeegse zanger Frank Boeyen. De teksten schrijft deze zanger zelf en heeft véél contacten in de Nijmeegse muziekwereld die hem bijstaan geweldige, vaak gevoelige nummers ten gehore te brengen.

In deze uitzending mag u luisteren naar zijn nieuwste single “KONINGIN VAN DE NACHT”.

JEFFREY STAPPERS is geboren op 30-01-1979 in Amsterdam, als klein jongetje was hij al muzikaal en had op z’n 3e al een drumstel.

Op latere leeftijd begon hij mee te zingen op de nummers van André Hazes en Koos Alberts en ga zo maar door, daar is ook de passie ontstaan om zelf achter de microfoon te gaan pakken, naarmate hij ging stappen en wel eens hier en daar een liedje zong kreeg hij de vraag wil je er niets mee doen en heb je geen zin om een keer een avondje in de kroeg te gaan staan. 

Dit gebeurde int café van niemand minder dan Peter Beense waar eigenlijk alles voor Jeffrey is begonnen, enkele keren op inval basis en zo door gegroeid tot huiszanger.

Nu 2 jaar later komt de Amsterdamse zanger met zijn 2e officiële single getiteld “DONDER MAAR OP” geschreven door niemand minder dan Bram Koning en opgenomen in de studio’s van Frank Verkooyen.

De verwachtingen van de debuutsingle ‘MOOIER DAN DE MOOISTE’ die RICARDO STIENSTRA bij Rood-Hit-Blauw produkties uitbrengt zijn hoog gespannen. 

Het jonge talent uit Beverwijk had de teaser van de videoclip, die door Ron Schmid in de populaire mediterrane badplaats La Carihuela is opgenomen, op z’n Facebookpagina geplaatst…

Dat leverde hem al veel positieve reacties op. Ondanks dat Ricardo nog maar 17 jaar is heeft hij één grote wens en dat is professioneel zanger worden. Voorlopig moet hij eerst nog even zijn opleiding tot manager retail afronden. 

Een half jaar geleden presenteerde MARCO GEVERS z’n debuutsingle “Leven, lachen, liefde” die hij vol tevredenheid had opgenomen bij The Boom Music Studio onder toeziend oog van producer Frank Verkooyen. Achteraf was het vanwege de vrijheid die we grotendeels terugkregen m.b.t. Covid-19 een perfecte timing. Het heeft hem best veel optredens, interviews en airplay opgeleverd. 

Op het moment dat Marco de opvolger “ALS JIJ VAN ÉÉN VROUW HOUDT” opnam had hij niet voorzien dat er vanaf 19 december weer een harde lockdown van kracht zou zijn.

STEFFAN DE KUST, familie van de Nederlandse zanger Frans Bauer brengt één van zijn laatste nummers, los daarvan vertelt hij ook een stukje over de Shinti bevolking, waar hij een bloedband mee heeft.

Steffan de Kust heeft tijdens de corona pandemie nagedacht over het feit dat alles zo veranderd is. Dit betreft het bij elkaar komen en uiteraard het missen van gezelligheid om ons heen en laat het nummer ‘OP HET KAMP” horen.

MERIAM BRUGGINK en WILLEM JANSSEN treden niet alleen als het Duo Dubbel Solo op, maar beide ook solo. Ze hebben een enorm groot repertoire aan liedjes en dat geeft veel mogelijkheden m.b.t. boekingen naar diverse gelegenheden. 

In deze uitzending komt Meriam aan het woord, zij vertelt het een en ander hoe het allemaal zo gekomen is, dat hun zangcarrière zo enorm gewaardeerd wordt. Trots vertelt zij dat de bekende Nederlandse liedjesschrijver Emile Hartkamp zich wilde inzetten om het mooie nummer “NA AL DIE JAREN” te schrijven.

Bent U nieuwsgierig  naar de programma’s van Olleke Bolleke Radio geworden, U kunt daarvoor (gratis) de App van Olleke Bolleke Radio downloaden, welke te vinden is in de Playstore van Android en App Store van Apple.

Natuurlijk heeft Olleke Bolleke ook een speciale Radio website www.ollekebollekeradio.info , een website waar alles over de radiozender vermeldt staat, ook wetenswaardigheden over Pattaya, belangrijke telefoonnummers en nog véél méér.

Olleke Bolleke Radio is ook te ontvangen via de volgende apps, zowel iOS als Android.

* Radio Garden
* RadioFM app
* Streema / simple app
* Radiobox app
* Juke (Talpa)

Voor meer informatie over de Olleke Bolleke Radio in Thailand (OBR) bezoek onze speciale website eens, met informatie over de programmering, alle medewerkers en leuke evenementen welke de kustplaats Pattaya allemaal organiseert.

Auke Boon (Redactie Olleke Bolleke Radio)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!