Pick-up truck ramt bij een luxe strandhotel in Pattaya een golfkar waarbij 3 gewonden vallen 

PATTAYA/JOMTIEN:- Een aangrijpende botsing tussen een pick-up en een golfkar aan de toegangsweg van een luxe strandhotel in Jomtien resulteerde in meerdere verwondingen, waaronder personen die door metalen pennen werden gespietst.

Uit voorlopig onderzoek blijkt dat Khun Htet Naing Lin, een 20-jarige Myanmarese staatsburger, bij het hotel goederen aan het afleveren was toen hij het golfkarretje met gezwinde snelheid uit de zijstraat zag komen rijden. 

In een poging een botsing te voorkomen, trapte khun Lin op de rem, maar trapte per ongeluk op het gaspedaal, waardoor de pick-up truck frontaal tegen de golfkar aanreed.

Bij de aanrijding raakten drie personen gewond en verspreid over de weg, wat aanleiding gaf tot een dringende reactie van reddingsteams.

Onder de gewonden bevond zich Khun Kornthawat Klongsamran, een 33-jarige bestuurder van een golfkar, die een stuk metaal opliep dat in zijn rechterbeen was gespietst. Reddingsteams gebruikten snijapparatuur om hem uit het wrak te bevrijden voordat ze hem snel naar een nabijgelegen ziekenhuis brachten voor dringende medische hulp.

Twee passagiers, geïdentificeerd als de Mr. Daniel Berner, een 51-jarige Israëliër, en Mrs. Yuka Mizoguchi, een 59-jarige Japanse, raakten ook gewond bij de botsing. Mr. Berner ervoer pijn rond de rechterheup en had een wond aan zijn rechterdij, terwijl Mrs. Mizoguchi een steekwond op haar rechtervoorhoofd en schaafwonden over haar hele lichaam opliep.

Er wordt nog verder onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeval. De autoriteiten zijn van plan interviews met beide partijen af ​​te nemen zodra de gewonden voldoende hersteld zijn om verklaringen af ​​te leggen.

Olleke Bolleke in Pattaya 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!