Phuket nodigt iedereen in Thailand uit om de plaatselijke evenementen en festivals te bezoeken

~DE DAAD BIJ HET WOORD VOEGEN~
(Meteen doen wat men zegt te zullen doen)

PHUKET:- Het plaatselijke toerisme van Phuket organiseert in de komende maanden een reeks aantrekkelijke evenementen met particuliere en openbare partners om meer binnenlandse toeristen naar de vakantie te trekken eiland.  

Het eerstvolgende Zal het Roi Rim Lay Phuket Festival zijn, dat vindt plaats op 19-21 maart op Patong Beach en 10-12 april in Laguna Grove in Cherng Talay.  

Met de Amazing Thailand Phuket Surfskate Series 2021 zullen verdere sportevenementen worden gehouden op 20 maart op Kata Beach, 23 mei op Karon Beach, 14 augustus op Patong Beach en 13 november op Surin Beach.  

De Kata Karon Hotel Association heeft het Art Vasion-project geïnitieerd, waarbij 35 straatartiesten uit Phuket en Bangkok straten veranderen in openlucht galerieën om het toerisme aan te trekken.

De graffiti kunstenaars bevinden zich op vijf centrale locaties, zoals in het gebied aan het kanaal tussen Club Med Phuket en OZO Phuket; de strandsteeg bij The Boathouse Phuket; de muur op Kata Beach bij het Surf House Phuket; de muur voor The SlS Kata en de muur van The Pizza Company. 

Laguna Phuket organiseert ook het Revive 555 Festival van 31 maart tot 18 april 2021. 

Verschillende hotels en guesthouse in Phuket bieden speciale kortingen en privileges op Phuketgreattime.com. 

Neem voor meer informatie contact op met het TAT Phuket-kantoor op tel: +66 (0) 76.211 036; per e-mail of LINE Office: @tatphuket

Olleke Bolleke in Zuid Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!