Phuket meldt 7.347 “sandbox” hotelboekingen voor de maand juli

~IN EEN GOED BLAADJE PROBEREN TE KOMEN~
(Een goede reputatie proberen te verkrijgen)

PHUKET:- Er zijn 7.347 hotelboekingen voor het zuidelijke eiland Phuket verricht  terwijl de heropening van de “sandbox” doorgaat.  In de eerste 4 dagen van de regeling heeft het eiland 1.416 internationale aankomsten verwelkomd, van wie de meesten buitenlanders zijn.  

Hieronder vindt u de verdeling:
Dag 1: 479 (303 buitenlandse toeristen, 176 Thais)

Dag 2: 544 (467 buitenlandse toeristen, 77 Thais)

Dag 3: 389 (319 buitenlandse toeristen, 70 Thais)

Dag 4: 481 (327 buitenlandse toeristen, 154 Thais)

In een krantenartikel van Thai PBS World stond geschreven dat de 7.347 hotelboekingen in het “Sandbox Plan” goed zijn voor een totaal van 90.861 kamernachten.  Er zijn 2.787 boekingen voor de bestemming Patong, terwijl 1.193 mensen hebben gekozen voor Choeng Thale, in het noorden van het eiland, en 896 hebben gekozen voor Karon, aan de zuidwestkust.

Het Het administratief centrum voor de Covid19 beheersing, het CCSA verklaarde dat er sinds 1 juli 20 internationale vluchten op Phuket Airport zijn geland. De overgrote meerderheid van de aankomende passagiers is negatief op Covid19 getest, terwijl 129 op de testresultaten wacht. Tussen 1 en 4 juli zijn op het eiland 15 nieuwe lokale infecties gemeld, waarbij 48 patiënten in het ziekenhuis werden behandeld.

Ondertussen hebben ambtenaren een oproep gedaan aan degenen die op 1 juli op een Thai Smile-vlucht van Bangkok naar Phuket zaten om zich te melden voor tests nadat een passagier aan boord besmet bleek te zijn.  Ambtenaren vragen ook om degenen die dezelfde locaties hebben bezocht als de besmette persoon zich te laten testen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Thai PBS World

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!