Phuket: deel van weg stort in meer Chalong

~DE FIOLEN VAN ZIJN TOORN UITSTORTEN~
(Duidelijk laten merken dat je kwaad bent op iemand)

PHUKET:- Lokale bewoners zijn gewaarschuwd voorzichtig te zijn op de weg rond het Khlong Krata-reservoir in Chalong, nadat een groot deel van de weg was afgebroken en in het Chalong meer gestort.

De gemeente heeft waarschuwingsborden aangebracht met de melding over het beschadigde stuk weg van 35 meter lang, dat 10 meter lager in het water terecht kwam. Het gevaarlijkst deel is nu afgebakend met verkeerspionnen en oude banden.

Buurtbewoners wezen erop dat veel delen van de weg rond het stuwmeer, gelegen achter de Luang Pu Supha-tempel, al eerder in het water zijn gestort.

“Sommige delen van de weg vertonen scheuren tot 100 meter lang, als er geen actie wordt ondernomen, is het slechts een kwestie van tijd voordat er grotere delen van de weg afbreken,” “Lokale bewoners hebben hier vaak ongelukken gehad vanwege de slechte staat van de weg,” zei de 53-jarige Wichian Sangsai.

“De verantwoordelijke instanties zijn hier wel geweest om de schade te inspecteren, maar er zijn geen werkzaamheden of verbeteringen uitgevoerd,” voegde hij eraan toe.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Phuket News
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: Phuket News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!