Soldaat gewond in vuurgevecht met drugssmokkelaars in Chiang Rai – video

~ONDER IEMANDS DUIVEN SCHIETEN~
(Klanten van een ander overhalen om klant te worden bij jou)

CHIANG RAI:- De Pha Muang-taskforce in Chiang Rai heeft vrijdag drie drugskoeriers gearresteerd met 1,6 miljoen speedpillen in hun bezit in het district Mae Chan, waarbij een legerwachter gewond raakte .

Generaal-majoor Narit Thavornwong, zei dat een team van soldaten van de Pha Muang-taskforce op vrijdag rond 19.30 uur een groep drugskoeriers met tassen zag in een bosgebied van het Mae Chan-district.

Het team gaf bevel tot stoppen maar de mannen weigerden en openden het vuur. De soldaten schoten terug en er ontstond een vuurgevecht wat 20 minuten aanhield. Tegen het einde van het vuurgevecht raakte één soldaat gewond en vluchtten de gewapende mannen het bos in.

Soldaat Sawat Na Chon werd in de rechtervoet geschoten en naar het Mae Chan-ziekenhuis overgebracht.

Vijf teams van het leger en de politie werden later ingezet als versterking om het gebied ‘s-nachts te doorzoeken. Op zaterdag rond 5.30 uur werden drie leden van de smokkelbende die zich in het bos verstopten, overmeesterd. Er werden zestien zakken met 1,6 miljoen speedspillen in beslag genomen.

De drie verdachten werden naar het politiebureau van Mae Chan gebracht voor verdere juridische stappen.

De Pha Muang-taskforce en de politie hebben zaterdag hun zoektocht uitgebreid. Generaal-majoor Narit zei dat ze vermoeden dat er andere leden van de smokkelbende gewond zijn geraakt tijdens het vuurgevecht en ondergedoken in het bosrijke gebied.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Chiangrai Times
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: Chiangrai Times

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!