Pfffft, het wordt chaotischer, Thailand Intervac website offline gehaald na datalek

~ZO WIJS ALS SALOMO’S KAT DENKEN TE ZIJN~
(Erg wijs denken te zijn, maar eigenlijk totaal niet zijn)

PATTAYA:-  Net toen vele leden van Olleke Bolleke in Thailand vandaag om 12:00 uur precies in de startblokken stonden om zich te registeren voor één Covid19 vaccin, werd de website abrupt offline gehaald vanwege een vermeend datalek.

In het afgelopen weekend verschenen er her en der berichten dat de bezoekers de mogelijkheid hadden om de gebruikersgegevens van andere mensen te bekijken.

Het bleek namelijk dat het mogelijk was om de persoonlijke gegevens in te zien van de laatste persoon die zich op de site had geregistreerd.  De getoonde gegevens omvatten naam, adres, geboortedatum en paspoortnummer.

Dit kan natuurlijk niet en de website werd offline gehaald. Nu is uw nieuwsbeer niet zo’n ijzer vreter, maar dit is wel de laatste in een reeks gênante problemen met betrekking tot buitenlanders in Thailand die zich kunnen registreren voor vaccinaties.

Vandaag (14 juni) was de bedoeling dat het online registratieportaal beschikbaar was voor alle buitenlanders in Thailand, maar de website is onlangs bijgewerkt om te zeggen dat registraties momenteel niet beschikbaar zijn.

Olleke Bolleke in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!