Peuter door de hond des huizes gered voor een aanval van één agressieve koe

THAILAND:- Een Thaise man deelde het verhaal van een jong meisje dat door een Duitse herdershond werd gered van een agressieve koe.  De vader gaf toe dat hij de situatie te veel vertrouwde en als gevolg daarvan werd zijn dochter bijna aangevallen.  

Gelukkig voelde de hond aan, dat de koe op het punt stond aan te vallen en joeg hem weg.  Het verhaal werd voor het eerst gedeeld in een Facebook-groep genaamd “German Shepard lovers” in het Thais.  Beveiligingscamera’s legden het incident vast en werden ook gedeeld.  Op de beelden was te zien hoe een jong meisje naar een koe liep.  De koe merkte haar op en begon naar haar toe te lopen om aan te vallen.  Een hond rende snel naar buiten en joeg de koe weg.

 In het bericht stond: “Dit is een geleerde les.  Ik keek uit voor auto’s maar lette niet genoeg op de koe.  Bedankt aan mijn zus die voor de hond zorgde.  Ik was buiten adem, het is niet dat ik niet voor mijn kind heb gezorgd, maar meestal is de koe heel vriendelijk.  Deze koe staat al heel lang in het dorp en is van een dorpsbewoner.  Mijn dochter houdt van koeien en bekijkt deze koe meestal van een afstand”.  

Op de foto’s is het kleine meisje in het wit te zien dat voor een koe staat.  Er zijn twee koeien, maar een van hen stond heel dicht bij haar.  De hond wordt voor het eerst gezien terwijl hij op de weg naar het kind kijkt.  Als de koe te dichtbij komt, rent de hond weg en begint te blaffen naar de koe om hem weg te jagen.

De vader merkte toen wat er net was gebeurd en rent naar zijn dochter toe.  Het bericht ging kort nadat het was geplaatst viraal en is meer dan 10.000 keer gedeeld.  Veel internetgebruikers hebben gecomplimenteerd wat een goede hond is en zijn het ermee eens dat Duitse herders erg slim en beschermend zijn.  Veel internetters hebben ook kritiek op de vader en willen dat hij meer aandacht schenkt aan wat zijn dochter doet.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Khaosod 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: Khaosod.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!