Per 1 november worden het Grand Palace en de Emerald Boeddha Tempel weer voor bezoekers opengesteld

BANGKOK:- Het Bureau van het Koninklijk Huis heeft de opening van Grand Palace en de Emerald Buddha Temple per 1 november voor bezoekers bekendgemaakt.

De aankondiging op de website www.royaloffice.th vermeldde dat het bureau preventieve maatregelen tegen Covid-19 zal nemen om de veiligheid van alle bezoekers en medewerkers te waarborgen, terwijl iedereen te allen tijde een mondkapje moet dragen in het Grand Palace en de omliggende gebieden.

Bij elke ingang moeten bezoekers de QR-code scannen om in te checken op het Thai Chana-traceerplatform, of hun naam-achternaam en telefoonnummer in het bezoekerslogboek zetten.  Er zullen ook alcoholische handdesinfectiemiddelen te voet beschikbaar zijn bij elke ingang.

Alle openbare oppervlakken en toiletten worden om de 20 minuten schoongemaakt en gedesinfecteerd, terwijl medische professionals tijdens openingstijden stand-by staan ​​om medische hulpmiddelen te verstrekken in geval van nood.

Zoals veel toeristische attracties in Bangkok, zijn het Grand Palace en de Emerald Buddha-tempel gesloten om de verspreiding van Covid19 virus onder toeristen te voorkomen.  De attractie gaat volgende maand weer open, samen met het plan van de regering om geselecteerde toeristische provincies te heropenen voor buitenlandse bezoekers die volledig zijn gevaccineerd en negatief zijn getest op Covid19 virus.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!