Pedaaltrappers opgelet! 14 augustus wordt er in Pattaya en omgeving een wielerronde gehouden

PATTAYA:- De autoriteiten van de wijkgemeente Nongprue zijn van plan om op 14 augustus een wielerronde te houden, dit ter ere van de verjaardag van koningin Sirikit.

Khun Winai Inphithak, burgemeester van Nongpprue, onthulde deze week dat de gemeente Nongprue voorbereidingen treft om op 14 augustus een fietswedstrijd te organiseren om de verjaardag van Koningin Sirikit op 12 augustus te vieren.

De verjaardag van koningin Sirikit markeert ook Moederdag in Thailand, dus inwoners van de wijkgemeente Nongprue wilden hun loyaliteit tonen en de koningin een lang leven en een gezegende en gelukkige verjaardag toewensen, zo verklaarde khun Winai.

De online inschrijving voor de wielerwedstrijd is echter al gesloten met 500 inschrijvingen, maar wie nog interesse heeft om mee te doen, kan zich ter plaatse inschrijven voor de wedstrijd op 13 en 14 augustus. De race start op 5 augustus van 6 uur tot 30 uur op de 72e verjaardag Koningin Sirikit Park.

Aangezien de route bijna 50 kilometer lang was, vroeg de burgemeester van Nongprue om medewerking van het lokale verkeer om extra voorzichtig te zijn voor de fietsers, vooral op de drukke route zoals het knooppunt Mitkamol.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!