In Bangkok is een tentoonstelling ter gelegenheid van de verjaardag van Hare Majesteit Koningin Sirikit geopend

BANGKOK:-  Een tentoonstelling met de titel ​“With Love for the Nation” ter ere van de 90e verjaardag van Hare Majesteit Koningin Sirikit, de koningin-moeder, is afgelopen dinsdag op officiële wijze in de Rattanakosin Exhibition Hall in de wijk Phra Nakhon in Bangkok geopend. De tentoonstelling is te zien tot en met 15 augustus.

De openingsceremonie, die dinsdag om 17.00 uur plaatsvond, werd voorgezeten door premier Prayut Chan-o-cha.  Ook aanwezig waren vice-premier Wissanu Krea-ngam, minister van Binnenlandse Zaken Anupong Paochinda, minister van Cultuur Itthiphol Khunpluem, minister van Onderwijs Trinuch Thienthong en gouverneur van Bangkok Chadchart Sittipunt.

“With Love for the Nation” is een interactieve tentoonstelling en is verdeeld over vijf ​“zalen”:

  • Zaal 1: De concepten land, water en bos achter de koninklijke projecten.
  • Zaal 2: Een multimediashow over het werk en de prestaties van koningin Sirikit.
  • Zaal 3: Hare Majesteits koninklijk geïnitieerde projecten van vroeger tot nu?
  • Zaal 4: Succes en voordelen van de koninklijke projecten voor de publieke en private sector?
  • Zaal 5: Het werk van Zijne Majesteit Koning Bhumibol Adulyadej de Grote en hoe Hare Majesteit Koningin Sirikit zijn ambities heeft helpen verwezenlijken.

De tentoonstelling is dagelijks geopend van 9.00 tot 20.00 uur.  De toegang is gratis, maar deelnemers moeten zich wel online registreren op https://​biz​con​nect​.tceb​.or​.th/….

Om de verjaardag van Hare Majesteit te vieren, organiseert de overheid tot en met augustus activiteiten op de Ratchadamnoen Klang Avenue.  Activiteiten omvatten kraampjes met traditionele gerechten en OTOP’s, Thaise dessert- en handwerkdemonstraties, een podium met traditionele gemaskerde dans en een vrije ruimte voor kinderen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: Wochenblitz.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!