Pattaya’s nieuwste strandmarkt bereidt zich voor op spetterend debuut

PATTAYA:- De gloednieuwe markt aan het strand van Pattaya is onlangs geopend onder de naam “Chang Beach Street Food”. 

“Chang Beach Street Food” is een nieuwe markt in Thaise stijl in het centrum van Pattaya, met meer dan 200 kraampjes vol met heerlijk eten en unieke vondsten. De markt bevindt zich in de buurt van Pattaya Soi 6 en is elke dag geopend van 16:00 uur tot middernacht, met voldoende parkeergelegenheid om uw bezoek te vergemakkelijken.

Weet u wat extra leuk is? 
De markt nodigt momenteel iedereen uit om leuke herinneringen vast te leggen met gigantische, kleurrijke ballonnen die verspreid zijn over de markt voor spektakelfoto’s. 

Maar daar stopt de opwinding niet! 
Vanaf vandaag tot 19 april zal de markt ook gastheer zijn van een speciaal driedaags evenement genaamd “STAR WATER Songkran Party” om de grote opening te vieren.

Dit evenement belooft het populairste ticket van de stad te worden, met meer dan 10 van Thailand’s topartiesten en DJ’s op het podium. Kaartjes voor het evenement zijn ongelooflijk betaalbaar: slechts 100 baht, waarbij de poorten elke avond om 6 uur opengaan.

Mis je kans niet om te genieten van de feestelijke sfeer, het heerlijke eten en de ongelooflijke muziek tijdens de grootse openingsviering van Chang Beach Street Food.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!