Drukte op het treinstation van Pattaya nu de Songkran toeristen huiswaarts keren

PATTAYA:- De drukte op het treinstation van Pattaya neemt deze dagen flink toe nadat zowel de lokale bevolking als toeristen hun Songkran vakantie afsluiten  en na de verlengde vakantieperiode van vijf dagen aan hun reis terug naar Bangkok en andere delen van het land beginnen.

Dit jaar was er een bijzonder levendige sfeer op het station te bemerken nadat reizigers ervoor kiezen om met de trein terug te keren naar de hoofdstad.

Tegelijkertijd stonden bij de busterminal in Pattaya Noord toeristen in de rij om kaartjes te bemachtigen voor hun terugreis naar Bangkok. Tot de meerderheid van de passagiers behoorden toeristen die van hun vakantie genoten sinds de regering de verlengde vakantie aankondigde.

De minibussen vertrekken om de 10 minuten vanaf de terminal van Pattaya City en komen tegemoet aan de grote vraag van enthousiaste reizigers, aangezien exploitanten de frequentie verhogen en de openingstijden uitbreiden voor naadloos reizen.

Daarnaast hebben terminalexploitanten maatregelen geïmplementeerd om de busfrequentie te verhogen en de openingstijden te verlengen, waardoor passagiers naadloos kunnen reizen te midden van de grote vraag.

Gezien de status van Pattaya als een prominente toeristische bestemming in de nabijheid van Bangkok, trok het tijdens de verlengde vakantieperiode een aanzienlijke toestroom van bezoekers. Deze sterke stijging van het toerisme zorgde voor een broodnodige impuls voor verschillende sectoren, waaronder transport, detailhandel en horeca.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!