In Pattaya zal het zweten zijn bij de extreme hitte, maar donderstormen en hagelbuien domineren in Noord-Thailand 

PATTAYA:- Het Thaise weerbureau heeft een waarschuwing afgegeven omdat het land kampt met verzengende temperaturen.

Thailand gaat nog steeds gebukt onder extreme hitte. Sommige gebieden in het noorden van het land zullen te maken krijgen met regen, harde wind en hagelbuien. Maar de overige regio’s van Thailand blijfven extreme hitte ervaren, met onweersbuien, harde wind en hagelbuien in sommige gebieden, aldus de Meteorologische Afdeling.

Het Thaise Meteorologische Bureau schrijft het lagedrukgebied toe aan de heersende hitte in het bovenste deel van Thailand. Deze omstandigheid leidt tot extreme hitte en nevel tijdens de middag.

Mensen wordt geadviseerd om op hun gezondheid te letten vanwege het extreem warme weer. Het wordt aanbevolen om niet gedurende langere tijd in de open lucht te werken of te verblijven. 

Ondertussen brengen de zuidelijke en zuidoostelijke winden vocht uit de Golf van Thailand en de Zuid-Chinese Zee, die de noordoostelijke, centrale en oostelijke regio’s (inclusief Pattaya City) van het lagere deel van Thailand bestrijken.

Wat betreft fijnstof in de lucht tijdens deze periode: Noord-Thailand, de noordoostelijke regio en de bovenste centrale regio ervaren matige tot hoge concentraties stof/​smog als gevolg van zwakke wind en slechte luchtcirculatie in deze gebieden.

Uw weerbeer Olleke Bolleke in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!