Pattaya zet in allerijl extra ‘hospitaalbedden’ om het snel stijgende Covid-gevallen in de stad het hoofd te bieden

PATTAYA:- De stad aan de oostkust van Thailand heeft 700 extra ‘hospitaalbedden’ geïnstalleerd , aangezien de kustplaats en het aangrenzende district Banglamung verantwoordelijk zijn voor meer dan de helft van alle nieuwe coronavirusinfecties in de provincie Chonburi.

Loco-burgemeester Manote Nongyai liet weten dat de 300 bedden in speciale aangepaste hotels om besmette mensen in quarantaine te plaatsen, vol waren en dat er nog 700 waren bijgekomen.

De stad heeft ook gecoördineerd met het ziekenhuis van Banglamung dat 2.000 bedden heeft verstrekt voor quarantaine.

De provinciale gezondheidsafdeling verklaarde dat verschillende nieuwe gevallen van het virus waren overgedragen op de avondmarkt van Tree Town in Soi Buakhao in Pattaya.  Ambtenaren moedigen marktkopers aan om antigeentestkits (ATK) te kopen voor testen op de eerste dag en vijf dagen daarna.

De extra ziekenhuisbedden werden beschikbaar gesteld nadat er meer gevallen waren geregistreerd in Pattaya en het district.

Het is voor U als gast in Thailand belangrijk om te weten, dat de maatregelen en ontwikkelingen omtrent het Covid19 virus ieder moment (kunnen) veranderen, neem het uw nieuwsbeer niet kwalijk als hij niet op tijd de veranderingen meldt. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Bangkok Post
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand 
Bron: Bangkok Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!