Burgemeester van Pattaya schuift de schuld voor de exploderende Covid19 explosie van de hand

PATTAYA:- De burgemeester van Pattaya geeft de “restaurants” de schuld van het torenhoge aantal Covid19 infecties in de stad, met name die zaken die de regels voor ziektebestrijding negeerden, maar de schuld ligt rechtstreeks bij zijn gemeentehuis, zo meent het publiek.

In Pattaya zijn er “restaurants” zijn er talloze bars die illegaal of met zwakke certificeringen en licenties als restaurant opereren, vaak zonder een keuken waar niet eens een bitterbal uit vandaan komt.

Burgemeester Sonthaya Kunplome geeft deze locaties en hun gebrek aan capaciteitslimieten, sociale afstand en coronavirus-tests de schuld van de huidige uitbraak.  Maar uiteindelijk is het gemeentehuis verantwoordelijk voor vergunningverlening, inspectie en handhaving, zodat de burgemeester kan zien wie de schuldige is door de verantwoordelijke ambtenaren eens flink aan de tand te voelen.

Khun Sonthaya verdedigde zijn reeks wekelijkse festivals, waaronder de Pattaya Countdown, en beweerde dat géén van de infecties daar vandaan kwam.

Feit is dat als gevolg van overmatige ziektecontroles relatief weinig mensen hebben deelgenomen aan de aftelling van dit jaar.  En degenen die dat wel deden, kwamen uit andere provincies en zouden daar positief getest zijn.

Nu het aantal zaken in Pattaya als paddestoelen omhoog schieten, met een score van 2500 geregistreerde besmettingen in de afgelopen week, proberen stadsfunctionarissen de schuld op iemand anders af te schuiven.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand 
Bron: Pattaya News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!