Pattaya zet de streetfood wereld op zijn kop met een jumbojet

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- Je kunt zeggen van Pattaya wat je wilt, maar het blijft doorgaan met het ontwikkelen van allerlei projecten, één van de meest sensationele projecten is Runway 88, dat wordt gebouwd op een stuk openliggende terrein aan de bekende “Shorttime” straat Soi 6 tussen Second Road en Beach Road.

De naam Runway is trouw aan het marketingconcept van het megaproject – The Runway of International Street Food “- en wordt op ruim opgezet gastronomisch terrein gebouwd met een focus op streetfood en een afgedankte jumbojet als blikvanger.

Om bestaande hygiëne- en Covid-19-veiligheidsnormen voor lokale en buitenlandse bezoekers te garanderen, wordt het streetfood natuurlijk niet bereid door straatventers op hun motorfietsen met zijspannen die zijn omgebouwd tot mobiele keukens, maar in kleinschalige restaurantjes en in foodtrucks en kiosken.  

Nu het werk zich nog in de beginfase bevindt en er tot nu toe alleen een Boeing 747 staat, die in het midden op het terrein is geplaatst en een voorproefje geeft van wat hier in de komende maanden zal worden verrijzen, heeft de ‘Queen of the Skies’ zich al ontwikkeld in een selfie-hotspot, omdat het gebied open is voor het publiek.

Olleke Bolleke in Pattaya
Foto’s: Jahner

2 gedachten aan “Pattaya zet de streetfood wereld op zijn kop met een jumbojet”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!