Ook vandaag weer een radioshow welke bol staat van goede muziek en entertainment

     ~de “OH, OH, OH, DIT IS DE PAUL & FENNO SHOW”~

Beste vrienden en luisteraars,

Ook vandaag weer een luisterrijk programma waarin Paul, Fenno en Suzanne weer een aantal Nederlandse artiesten aan de telefoon hebben. Dit keer ook de in Duitsland geboren Raphael Loopro aan de telefoon, deze op het eiland Curaçao opgegroeide zanger komt uit een artistieke familie en begon op 13-jarige leeftijd gitaar te spelen, hij verteld het een en ander over zijn uitgebreide muziekcarrière.

Natuurlijk zijn er meerdere artiesten die in dit programma aan het woorden komen, nieuwsgierig geworden, stem dan even af op de OBR.

Voorts kunnen wij u met blijdschap mededelen dat wij een samenwerking zijn aangegaan met StreemLion Radio uit Canada, met deze samenwerking realiseren wij een nog groter en beter bereik. 

In verband met deze samenwerking is het team van Olleke Bolleke bezig met een grote digitale verhuizing plaatsvinden en bij een verhuizing kunnen er natuurlijk ongemakken ontstaan. 

De komende periode betekent dit dat wij op diverse digitale kanalen door deze samenwerking tijdelijk niet te horen zijn, of op een nieuw kanaal worden geplaatst.

“Maar Olleke Bolleke Radio gaat gewoon lekker door” terwijl er flink aan ons bereik wordt gewerkt. 

We zijn voortaan ook 24/7 te beluisteren via: https://radio.streemlion.com/OllekeBollekeRadio.

Een nieuwe stream in HD audio kwaliteit. Blijf luisteren naar OBR voor de beste programma’s, muziek en het laatste nieuws uit Thailand.

Voor meer informatie over Olleke Bolleke Radio In Thailand, klik HIER! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!