Acht Thaise noodlijdende luchtvaartmaatschappijen liggen onder de loep van het CAC

~ERGENS HARING OF KUIT VAN WILLEN HEBBEN~
(Ergens precies van willen weten hoe het in elkaar steekt)

BANGKOK:- De burgerluchtvaartautoriteit, het CAAT in Thailand wil geen verdere routes aan acht luchtvaartmaatschappijen, waaronder Thai Airways International (THAI), toewijzen, als deze geen overtuigende plannen voor renovatie van het bedrijf hebben.

Als gevolg hiervan zouden deze luchtvaartmaatschappijen de ticketverkoop mogelijk van tevoren moeten beperken om de rechten van passagiers te beschermen, aldus het ministerie van Transport.  

De acht luchtvaartmaatschappijen zijn door de Civil Aviation Commission (CAC) geclassificeerd als verkerend in kritieke liquiditeit. De acht luchtvaartmaatschappijen zijn: THAI, Thai Smile Airways, Nok Air, AirAsia X, VietJet Air, Thai Lion Air, Asia Atlantic Airlines en City Airways.  

Volgens minister van Transport Saksayam zijn er drie andere binnenlandse luchtvaartmaatschappijen die onder speciale observatie staan.  De CAC heeft de CAAT opdracht gegeven om samen te werken met de Food and Drug Administration (FDA) om Covid-19-vaccins te verstrekken aan burgerluchtvaartpersoneel dat rechtstreeks met toeristen en passagiers te maken heeft om zich voor te bereiden op de hervatting van internationale vluchten. 

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Bangkok Post
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!