Pattaya wacht met spanning van toeristen in februari af

PATTAYA:- De toeristische autoriteiten van Pattaya zijn optimistisch dat het herstel van het Test & Go-programma het internationale toerisme van Pattaya zal doen herleven.

De burgemeester van Pattaya ziet in februari een opleving in de toeristenindustrie van de stad met de herstart van het Test & Go-programma.

Khun Sonthaya Kunplome zei te verwachten dat steeds meer toeristen zijn stad zullen bezoeken nadat Test & Go is hervat en Pattaya zijn “sandbox” -status terugkrijgt.

Daardoor kunnen toeristen uit elk land de stad bezoeken, hoewel Test & Go-toeristen uit 63 landen het voordeel hebben dat ze overal heen kunnen nadat ze bij aankomst negatief getest zijn op Covid-19.

De Sandbox-toeristen moet we een week binnen de grenzen van Pattaya moeten blijven, maar het is eigelijk onmogelijk om hun “doen en laten” te volgen, zolang ze maar dagelijks bij hun hotel inchecken.

Khun Sonthaya vertelde ter afsluiting van het interview dat 10% van de 200.000 toeristen die Thailand in november-december zag, naar Pattaya ging.  Hij verwacht dat dat zo blijft.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya Mail
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya Mail

Eén gedachte over “Pattaya wacht met spanning van toeristen in februari af”

 1. Ls
  heel slim om een foto van 3 jaar geleden te plaatsen!!
  Als je de recente youtu.be filmpjes bekijkt van 2 dagen geleden kan je kleiduiven schieten op het strand van pattaya en jomtien.
  Die hele,, sandbox,, system gewoon een flop
  Mensen die alle vaccinaties hebben gehad +een goede ziektekosten verzekering +pcr test vrij laten reizen in Thailand 🇹🇭
  Dan komt de stroom weer op gang.
  Niet eerder.
  En als extra een visum voor 60 dagen step in je paspoort 🛂
  Dat zou ideaal zijn.

  Maar… We wachten het af 👌

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!