Pattaya waarschuwt het publiek het publiek die de in deze reportage genoemde nachtclubs en een restaurant hebben bezocht

~STADSNIEUWS~

PATTAYA:- De gezondheidsautoriteit van Chonburi heeft een tweede waarschuwing vrijgegeven om mensen te informeren die deze maand van 1 april tot 9 april naar specifieke nachtclubs en restaurants zijn gegaan om gezondheidsautoriteiten op de hoogte te stellen en hun gezondheid te controleren.  

Het volgende is een Engelse vertaling van de release.

  • Bone Pattaya
  • Cetus Club Pattaya
  • The Box 69 Club Pattaya
  • The Garden 168 bier
  • Gulliver’s Traveler Tavern-restaurant

Iedereen die deze plaatsen op die dagen heeft bezocht, moet een Covid-19-test doen en mag volgens het publieke gezondheidskantoor van Chonburi  Public Health Office pas aan het werk gaan als de resultaten van de covid test bekend is.  Ze kunnen het nummer op bovenstaande poster bellen als ze deze locatie hebben bezocht, er zijn mensen aanwezig die Thais en Engels kunnen spreken.

Laat het ziekenhuis weten dat u dezelfde plaats bezocht als een door Covid-19 bevestigd geval, zo luidt het advies

Het Chonburi Department of Public Health heeft vanmorgen 101 nieuwe bevestigde gevallen van Covid-19 in de provincie aangekondigd, uw nieuwsbeer zal daar in een volgende reportage op doorgaan.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerste aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News  
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!