De foto’s van het uitgeputte medisch personeel gaan in Thailand viraal en krijgen overweldigende steun

~PETJE AF~
(Respect voor deze mensen)

THAILAND:- Duizenden Thaise mensen gaven steun en deelde de foto’s van de @ PRD1KK Facebook-pagina van het Public Relations Department, waarop medische professionals en personeel van Nakhon Ratchasima’s Pak Chong Hospital op hun stoelen, aan hun bureau en zelfs op de vloer, in slaap vielen na vele uren achter elkaar in touw te zijn geweest.

Naast het zgn. liken van de posting van 12 april en het breed delen van de foto’s op sociale media, voegde de Thaise bevolking hun opmerkingen toe, waarbij ze het personeel uitbundig bedankten voor hun harde werk en voor hun streven om de gemeenschap veilig te houden in deze gezondheidscrisis.  Anderen spoorden de lezers aan om voor zichzelf te zorgen en gezond te blijven om de werkdruk in ziekenhuizen te verlichten, vooral tijdens het Songkran-festival in deze week.

Gisteren meldde de provincie Nakhon Ratchasima 123 nieuwe Covid-19-gevallen sinds de nieuwe uitbraak eind maart opdook. De gouverneur van Nakhon Ratchasima, Khun Wichian Chantharothai reageerde daar onmiddellijk op door te bevelen dat het Chartchai-gebouw in het Koning Rama IX stadion tot een veldhospitaal met 120 bedden moest worden omgebouwd, dat vandaag de eerste patiënten ontvangt.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerste aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: @ PRD1KK Facebook-pagina 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: @ PRD1KK Facebook-pagina 

Eén gedachte over “De foto’s van het uitgeputte medisch personeel gaan in Thailand viraal en krijgen overweldigende steun”

  1. volgens de media heeft Thailand voor alle mensen + falangs het vaccin klaar liggen in de ziekenhuizen.Maar als je ze niet uitdeelt ga je de kant van europa op.en dat moet je niet willen!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!