Pattaya viert aan het einde van deze maand een halal voedselfestival in de Walking Street

PATTAYA:- Het gemeentebestuur  is van plan om van 30 september tot 2 oktober een halal foodfestival te vieren in de Walking Street van deze kustplaats. De persconferentie om het evenement aan te kondigen werd vandaag, 22 september, gehouden op het kantoor van de wijkgemeente Nongprue en werd bijgewoond door veel medewerkers van Pattaya.

Volgens de aanwezigen is het halal-voedselfestival een viering van eten, cultuur en geloof met als doel extra inkomsten te genereren voor de lokale bevolking wiens levensonderhoud is aangetast door de schrijnende Covid19 pandemie.

Er zullen meer dan 160 foodcourts zijn met verschillende halal-gerechten, foto-rekwisieten, culturele optredens en tentoonstellingen over halal-producten. 

Het evenement wordt gehouden in Walking Street van 30 september tot 2 oktober en bezoekers van alle religies en overtuigingen zijn welkom.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อสาร พัทยา จำกัด 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: The Pattaya News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!