‘Nyck De Vries naar Singapore als mogelijke stand-in Albon’

NEDERLAND:-  Nyck De Vries is bezig met een aantal zeer drukke weken. De Nederlandse coureur mocht anderhalve week geleden invallen bij Williams en greep bij zijn debuut direct punten. Hij werkte deze week tevens een test af bij Alpine en wordt in verband gebracht met een stoeltje bij AlphaTauri. In Singapore staat hij in ieder geval klaar in de coulissen.

De Vries mocht anderhalve week geleden in Monza redelijk onverwachts debuteren. De Nederlander kreeg op zaterdagochtend te horen dat hij de zieke Alexander Albon mocht vervangen. De Britse Thai had een blindedarmontsteking opgelopen en moest onder het mes. De operatie verliep naar wens maar lag na afloop wel eventjes op de intensive care. Het is dan ook nog niet duidelijk of Albon op tijd fit is voor Singapore.

De Grand Prix van Singapore wordt over het algemeen gezien als één van de fysiek zwaarste races op de Formule 1-kalender. 

Volgens De Telegraaf reist De Vries volgende week af naar Singapore als stand-in van Albon. Als de Thaise coureur niet op tijd fit blijkt te zijn kan zijn Nederlandse collega dus weer plaats nemen in de cockpit. De Vries is in ieder geval al hard in training.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Bob Plaizier
Bron: Gptoday.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!