Pattaya stopt voorlopig met het organiseren van activiteiten, evenementen of bijeenkomsten met meer dan 50 mensen te houden vanwege toenemende Covid19-gevallen

PATTAYA:- De afdeling Public Relations van deze kustplaats heeft aangekondigd geen activiteiten met meer dan 50 mensen te houden vanwege Covid19 zorgen en toenemende infecties in de provincie en stad.

De loco-burgemeester van Pattaya, Khun Manot Nongyai, vertelde tegen journalisten: “Vanwege de vele bevestigde gevallen van Covid19 in Pattaya en Chonburi, wordt elke activiteit waarbij meer dan 50 mensen samenkomen, geannuleerd.

“Iedereen moet zich strikt houden aan de richtlijnen van de Volksgezondheid en vermijden naar risicovolle plaatsen te gaan, feestjes bij te wonen of in groepen te drinken. Indien mogelijk moeten ook thuiswerken,” zo verklaarde khun Manot.

Belangrijk is op te merken dat dit geen wettelijk bevel is van de gouverneur van Chonburi, maar dat het bovenstaande ‘verzoek’ volgt op de huidige waarschuwingsniveau vier voorzorgsmaatregelen van nationaal niveau in Thailand die evenementen en interprovinciaal reizen ontmoedigen.

De nieuwe regels zorgden er ook voor dat het aanstaande muziekfestival werd uitgesteld.

De afdeling Public Relations van Pattaya City heeft online de geruchten bevestigd en officieel aangekondigd dat ze hebben besloten het Pattaya Music Festival uit te stellen vanwege bezorgdheid over de toenemende “infecties ” van Covid19 virus.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!