De wirwar van kabels in het Dusit district in Bangkok is verleden tijd.

BANGKOK:- Gisteren werden er gemeentewerkers van de BMA gezien bij het opruimen van overhangende kabels op Sukhothai Road in de wijk Dusit in Bangkok.

Dit maakt deel uit van het plan van de National Broadcasting and Telecommunication Commission (NBTC) om de skyline van Bangkok en die van aangrenzende provincies op te schonen, dat op 23 november vorig jaar door het kabinet werd goedgekeurd.

De plv. secretaris-generaal van het NBTC, khun Suthisak Tantayothin zei dat dit deel uitmaakte van het driejarige beheersplan voor bovengrondse kabels, dat zal worden uitgevoerd in samenwerking met de Metropolitan Electricity Authority, Provincial Electricity Authority en telecomoperators.

Het NBTC zou een deel van het werk gaan financieren, vooral in Bangkok.

“Het doel is om de veiligheid van mensen te waarborgen, de skyline van de stad te verbeteren en een goed imago voor de hoofdstad van Thailand te creëren”, zei hij.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!