Pattaya start nieuwe zebrapad campagne

PATTAYA:- Deze kustplaats gaat een nieuwe campagne beginnen om het bewustzijn rond zebrapaden in Pattaya te vergroten. De campagne gaat ‘New awareness, watch out for zebra crossings’ heten.

Dit campagne werd in navolging van Bangsaen gelanceerd die na de dood van een Thaise arts op een zebrapad in Bangkok al de zebrapaden in hun kustplaats van een nieuwe frisse kleur hadden voorzien.

Pattaya kan natuurlijk niet achterblijven en gaat een campagne beginnen om het bewustzijn van de inwoners van Pattaya te vergroten, en om ervoor te zorgen dat zebrapaden goed worden geverfd, lichten werken en meer borden worden. 

Critici van Thaise zebrapaden en -beleid daarvan hameren consequent op sociale media dat, hoewel zaken als het schilderen van oversteekplaatsen, plaatsen van meer waarschuwingsborden, enz. enigszins nuttig zijn, maar de handhaving van de wet moet duidelijk en consequentie worden nageleefd.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand  
Bron: The Pattaya News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!