Pattaya organiseert over enkele weken het festival “Thailand Tourism with SHA” op Pattaya Beach met tientallen verkopers en leuke attracties

PATTAYA:- De kustplaats Pattaya en de toeristische autoriteiten van Thailand, het TAT, gaan van 17 december tot 19 december het evenement “Thailand Tourism with SHA” op het strand van Pattaya houden.

SHA staat voor Safety and Health Administration, een certificering die wordt gegeven aan bedrijven die voldoen aan normen die voornamelijk zijn ontworpen om de verspreiding van Covid-19 te stoppen.  Er is ook een + ranking, voornamelijk gebaseerd op de algemene vaccinatiestatus van het personeel van een bedrijf.

Deze week vond een bijeenkomst plaats onder leiding van de plv. burgemeester van Pattaya, Wuttisak Ruemkitkan, en de plv. directeur van het Pattaya-kantoor van de Tourism Authority of Thailand, khun Pairat Sukngam.

Khun Wuttisak, vertelde tegen de verzamelde pers: “Het Thailand Tourism with SHA-evenement wordt gehouden van 17 december tot 19 december 2021 vanaf 16:00 uur tot 21.00 uur op het strand van Pattaya onder strikte Covid19 maatregelen”

“Het evenement is bedoeld om reizen en toerisme een boost te geven met hygiënische veiligheid volgens de normen van de ‘Amazing Thailand Safety and Health Administration (SHA)’.  Lokale exploitanten zullen ook meer inkomen verdienen.  Het is ook bedoeld om het publiek bewust te maken van het SHA-programma.”

“Het evenement zal veel verschillende zones hebben, zoals SHA-producten, toeristische routes, gerechten van beroemde hotelchefs en lokale chef-koks, lokale producten, culturele demonstraties en concerten”, zo besloot khun Wuttisak.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand 
Bron: Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!