Pattaya organiseert op zaterdag 17 een geweldig tatoeage event

PATTAYA:- Voor de liefhebbers van tatoeages is dit een uitgelezen kans om de voortgang van het tatoeëren op zaterdag 17 juni in Royal Garden Plaza Pattaya te bekijken. Het promotieteam van Pattaya City organiseert dan namelijk het bovenstaande evenement met het Royal Garden Plaza Pattaya winkelcentrum, Stitch Tattoo Studio, Pattaya Simulation City, Pattaya People Media Group en enkele lokale tattoo shops.

Het doel is om het toerisme in Pattaya te promoten, het positieve imago te versterken, de lokale economie te stimuleren en het aantal tattoo artiesten in Pattaya, zowel Thaise als internationale artiesten, te vergroten.

Het “Tattoo Amazing Fest Pattaya” is een festival dat tattoo-artiesten en kunst aan het publiek later kunnen doen, afhankelijk van de organisatoren. Op het evenement zullen gerenommeerde tattoo-artiesten uit meer dan 17 landen aanwezig zijn. 

Daarnaast zijn er kunstshows van veelgeprezen artiesten, een Super Car show van de Pattaya Car on the Beach groep en een Big Bike show van de Pattaya Motorcycle Club.

Het evenement vindt plaats op 17 juni en begint om 11.00 uur duurt tot ‘s avonds laat.

Mis het niet!

Olleke Bolleke in Pattaya 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!