Nep-politieagent, die er een hobby van maakte om burgers te beroven in Bang Sue gearresteerd 

BANGKOK:- Een neppolitieagent is door de politie van Bang Sue in Bangkok gearresteerd. De verdachte dwong de slachtoffers tot het doen van drugstests en berooft hen in ruil voor vrijheid. 

De politie waarschuwt burgers om altijd om een ​​politie-ID te vragen. Kolonel Phuvadon Unpo van het politiebureau van Bang Sue ontving recentelijk een melding van een ondergeschikte. De agent had de 39-jarige Piyawat achter een busstation gearresteerd.

De verdachte had ook bewijsmateriaal bij zich, waaronder 2 messen, een hoed met politie-insigne, politiekleding met de tekst “inspecteur 231 Chiang Rai”, 2 handboeien, 15 drugstests kits en een sticker met het politiesymbool.

De politie van Bang Sue ontving een melding van een bewoner dat er een persoon was die beweerde een politieagent te zijn. De nepagent zou wachtende mensen achter het treinstation aanspreken en heb dwingen een drugstest te doen en als de test positief is, zal hij hen dwingen geld te betalen in ruil voor het laten gaan. 

Een politiepatrouille werd ter plaatse gestuurd en arresteerden de verdachte. Piyawat gedroeg zich achterdochtig toen hij de agenten zag. De politie in burger maakte zich bekend en vroeg om zijn auto te doorzoeken. Daarin zat het bewijsmateriaal dat in beslag is genomen en in de zaak zal worden gebruikt.

De verdachte is vervolgens meegenomen naar het politiebureau en wacht nu op vervolging. De verdachte verstrekte zijn informatie en de politie liet hem weten dat het bewijsmateriaal dat in zijn auto is gevonden in beslag zal worden genomen. 

De verdachte reed in een Toyota Fortuner met een kentekenplaat uit Bangkok. Piyawat wordt geconfronteerd met aanklachten met betrekking tot het dragen van een wapen in het openbaar zonder goede reden en andere aanklachten. 

De politie wil burgers waarschuwen voor oplichting. 

Er komen elke dag nieuwe meldingen binnen over optreden van dit soort individuen die zich voordoen als politie. Als iemand beweert een agent te zijn, vraag dan altijd om zijn politie-ID. 

Als u of personen die u kent het slachtoffer zijn geworden van deze man, neem dan contact op met de plaatselijke politie.

Olleke Bolleke in Bangkok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!